KÄRCHER bilvaskeanlæg

​Effektiv mod snavs, skånsom med køretøjet

​Velkommen til vaskehimlen! Det er den følelse, du får, når du står foran et Kärcher bilvaskanlæg. Du vil straks lægge mærke til den høje kvalitet og avancerede teknologi og glæden ved en perfekt bilvask.

Med et Kärcher bilvaskeanlæg sikre du dig:

  • Skånsom vask - Frekvensstyret drev og løftemotorer til tagbørste og -tørrer sikrer en skånsom vaskeproces.
  • Optimalt forbrug - Den intelligente vandfordeler tilfører kun vand og rengørings middel, når der er behov for det. Forbruget af rent vand kan nedsætte med 60 % på vandsparefunktion. Det spare både ressourcer og penge.
  • Maksimal sikkerhed - Lysbomme, induktive kontakter og forskellige sikkerhedanordninger giver maksimal sikkerhed for mennesker og køretøjer.
  • Næsten vedligeholdelsesfri teknologi - De direkte drev, der får sidebørsterne til at hælde og løfte sig, såvel som alle lejer og skinner er udviklet, så der kun kræves et minimum af vedligeholdelse.
  • Fra forsiden - Alle komponenter i bilvaskeanlægget kan med lethed nås fra forsiden.

cwb 827

Kontakt os for at få flere oplysninger om maskinerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores maskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på fx en Kärcher højtryksrenser.​

Du kan ringe til os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil høre mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til os på e-mail: info@kcdkm.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.​​