KÄRCHER Lastvogn- og busvaskeanlæg

Kärcher TB: Wellness-program for lastbiler​

Vores vaskeanlæg TB er den rette løsning, når det gælder vask af et større antal erhvervskøretøjer. Anlægget giver en professionel effektivitet i hverdagen og den daglig gang. TB er en innovativ, pålidelig, effektiv og fleksibel maskine. Anlægget er kombineret af holdbar teknologi, der kun kræver lidt vedligeholdelse, med ubegrænset modularitet og brugervenlighed i ét og samme system. 

Skinnende ren - og godt på vej

Ubegrænset modularitet - Anlægget er lavet, så alle basisversioners højde kan sænkes med til 300 mm i trin á 100 mm. Bredden kan reduceres med 100 mm på hver side. Vaskehøjden og -bredden ændres tilsvarende. Det betyder at TB'en passer til stort set alle vaskecentre.

Problemfri vaskeproces - TBs patenterede sidebørstemontage gør, at børsterne uhindret kan bevæge sig i alle retninger. Det forhindrer, at akslerne bøjes. Sidebørsternes kontakttryk tilpasses hvert enkelt køretøj, samtidigt med at køretøjets konturer genkendes - det giver optimale vaskeresultater.

Individuelle parameteropsætninger - Anlægget er desuden udstyret med et CAN-bus-system, så man kan ændre parametrene efter behov. f.eks. retning, hastighed og vaskeprogram. De forskellige køretøjers geometri kan gemmes, så der opnås den bedste mulige vaskehastighed og sikkerhed for forskellige erhvervskøretøjer. 

tb j 830

Kontakt os for at få flere oplysninger om maskinerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores maskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på fx en Kärcher højtryksrenser.​

Du kan ringe til os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil høre mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til os på e-mail: info@kcdkm.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.​​